Pagina's

donderdag 15 maart 2012

Catrice: The Giant mascara

Hoi lieve meiden!
Vandaag heb ik een review van 'The Giant' mascara van Catrice. Een lange poos geleden hadden jullie kunnen lezen dat ik aan het twijfelen was welke mascara ik nou moest kopen. Ik vind vaak mascara's vaak zoo duur! Catrice had een leuke budget mascara die me wel aantrok; The Giant.
Dit belooft Catrice:
''The Giant biedt ongekend wimpervolume. Het geheim van deze look schuilt in de unieke formule en de grote, innovatieve kegelvormig borstel. De fijne haartjes definiëren iedere afzonderlijke wimper – vanaf de haarwortel tot het uiteinde van de wimpers, voor een extreem push-up effect.''
Nou, dat klinkt wel fijn! Dit is eigenlijk precies wat ik van een mascara verlang. Ik heb lange wimpers, maar weinig 'wimpervolume'.
Ik kreeg even de schrik van mijn leven toen ik de borstel zag. Wat is dat ding enorm! Is het de bedoeling dat ik de mascara via dit op mijn wimpers moet aanbrengen? Het ziet er misschien niet zo uit op de foto, maar de borstel is echt huge. Oke, het ziet er misschien heel apart uit, maar werkt het wel zoals Catrice beloofd?
Dit is mijn 'naakte' oog. De uiteinde van mijn wimpers zijn blond. Ik wil daarom altijd een echt zwarte mascara.
En dit is mijn oog met één laagje mascara. Zelf vind ik het echt een onwijs mooi effect geven: het maakt mijn wimpers echt goed zwart, en geeft mijn wimpers zeker meer volume.
Ik ben erg tevreden met deze mascara van Catrice. The Giant kost ook 'maar' €4,99. 

Het borsteltje werkt dus echt wel goed; het is in het begin alleen wel een beetje wennen omdat het borsteltje gewoon enorm is. Het heet eigenlijk ook niks voor niks XXL natuurlijk! Ik vind hem na een paar dagen erg fijn werken; hij pakt ook makkelijk de kleine haartjes mee.

Zelf houd ik er niet van om een enorme laag mascara op te doen - 1 laagje vind ik altijd genoeg - maar als je daar wel van houdt, kan dat ook zeker met deze mascara. Ik zou hem ook echt aanraden aan anderen.

Wat voor mascara gebruiken jullie?
Liefs,
Mia.

22 opmerkingen:

  1. Leuke mascara =]! Ook mooi effect van de mascara!

    xxx Katy ^^!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja mascara's zijn altijd zo duur, dus dit is misschien een goed alternatief! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi !
    bedankt voor je comment, ik ga je ook volgen ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ziet er wel goed uit! Speciale vorm van de wimpers wel (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er wel goed uit inderdaad. Ik gebruik false lash effect. Dat is echt mijn favoriet :).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hi mia, dankje voor je reactie en leuk dat je me volgt! Ik volg jou ook want ik vind je blog echt leuk! Je hebt een hele grappige manier van schrijven, like it! Liefs, Roos

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lijkt me een fijne mascara! Ik had er nog geen andere reviews over gelezen, dus dit is wel handig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw, ziet er mooi uit! catrice is echt een supergoed merk. x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet er goed uit, ik heb nu een mascara van Rimmel Londen (Xflash 10) en die bevalt mij ook heell goed, maar helaas is die bijna op. Misschien dat ik dan deze ga halen, is ook niet zo duur. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ziet er goed uit! ik stond er laatst naar de kijken maar heb hem niet meegenomen. misschien moet ik dat toch eens doen :)
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen