woensdag 14 maart 2012

Bye bye laptop..

Lieve meiden,
Mijn laptop is gecrashed! Noooo...
Ik pakte snel het bonnetje en garantiebewijs erbij toen hij 4x na elkaar was gecrashed.
Ik had nog precies tot de volgende dag garantie, wauw! Normaal heb ik nooit zo veel geluk. Mijn vader was zo lief om hem de volgende dag meteen af te geven. Hij is nu opgestuurd naar de fabriek! Ze konden niet zeggen hoe lang het zou duren.

Ik heb wel een iPad (daar zit ik nu ook op) maar daar heb ik nog geen perfecte blog app voor gevonden helaas. Hebben jullie misschien nog enige suggesties? Dit weekend ben ik bij mijn vriend ( en mijn weekend begint morgen al om 13:30 hihi ). Daar zal ik meerdere artikels maken en alvast inplannen, iets wat ik normaal nooit doe. Dus ik post waarschijnlijk iets minder, en reageer iets minder. Gelukkig lukt reageren wel via Safari :).

Weten jullie een goede blog-app voor de iPad?
Liefs, Mia

9 opmerkingen:

 1. Hmm. wat vervelend! Er is geloof ik wel een blogger-app, maar ik kan daar niet zo goed mee omgaan, haha. Ik zou t niet weten..
  Hopen dat je laptop het snel weer doet!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei, echt vervelend! Heb medelijden met je, ik zou het niet overleven zonder mijn laptop of computer haha! :P Ik heb een ipod touch, dus ik weet wel vele apps maar ik heb geen idee voor een goede blog app (:
  En heb je trouwens de spulletjes al opgestuurd? ( maakt nie uit als dat nog niet zo is, maar omdat je zei dat je het zaterdag zou opsturen en het er vandaag nog niet is, begin ik me een beetje zorgen te maken haha! )

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig heb ik nog een iPad, anders zou ik het inderdaad niet hebben overleefd hihi! Trouwens, ik heb je een mail gestuurd via dat contact formulier :) liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat vervelend! ik weet geen app, x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow wat een geluk dat de garantie nog niet af liep! maar wel rot van je laptop! liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend voor je! Ik heb de app blogger om te posten op me iPod. Ik kan er alleen nii zo mee overweg want ik zit meer achter me laptop. Succes <33

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat stom, maar toch wel lucky you!
  X liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn pc heeft het 2 weken geleden ook begeven (fles water over gevallen) en ik heb ook geluk gehad; de reparateur kon hem nog maken (hij zei zelf dat het een mirakel was, haha) xx

  BeantwoordenVerwijderen