Over mij


LiefsMia is een blog waar ik vooral schrijf over beauty en verzorging. Soms schrijf ik ook over mijn persoonlijke leven en ervaringen.

Over mij

Hallo daar! Ik ben Mia en ik ben 20 jaar. Beauty en verzorging heb ik altijd wel interessant gevonden, maar ik had me er nooit enorm in verdiept; ik heb tot mijn 16e nooit een creme of lotion gebruikt. Na mijn 16e, toen ik het hoofdstuk 'middelbare schooltijd' afsloot, ging ik een nieuw hoofdstuk in. Ik besloot dat ik graag wilde werken in de zorg. Op dat moment realiseerde ik me dat verzorging erg belangrijk is. Al snel kwam beauty daarbij kijken en was ik meteen erg gefascineerd. Daarna groeide deze fascinatie snel uit tot een hobby.

Ik studeer op dit moment voor doktersassistente en zit in mijn examenjaar. Daarbij werk ik ook als doktersassistente in een Haarkliniek. Ik woon nog bij mijn ouders in Vlaardingen, maar ik heb plannen om binnenkort te gaan samenwonen met mijn vriend in Soest.

Over LiefsMia
LiefsMia bestaat nu ongeveer driekwart jaar. Ik wilde eigenlijk al veel eerder een blog beginnen; maar ik durfde niet. In novemer 2011 besloot ik mijn hobby wilde delen. Sinds dat moment heb ik geen seconde spijt gehad: ik schrijf met enorm veel liefde en plezier op mijn blog. Ook vind ik het super om allerlei andere blogs te lezen zoals beautyblogs, fashionblogs en personalblogs.1 opmerking:

  1. Je blog is echt leuk! Wat leuke dat je Doktersassistent bent, Ik ga die opleiding doen. Ik heb al gauw die Follow knop van Bloglovin en GFC geclickt.

    BeantwoordenVerwijderen