Pagina's

dinsdag 24 juli 2012

The Body Shop: Vitamine E Moisture Cream review

Dagcrème: Ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik heb al veel dagcrèmes geprobeerd, maar ik was nooit tevreden ermee. Van de één kreeg ik puistjes, van de ander werd mijn huid juist weer te droog. Toen ik in the Body Shop was legde ik mijn dagcrème verleden voor en de dame die mij hielp adviseerde de Vitamine E Moisture Cream. Ik gebruik hem sindsdien elke dag, nu ongeveer een maand, en ik ben dik tevreden!


Uiterlijk
Het potje van de Moisture Cream is simpel; een roze pot met een zwarte deksel met daarop alle informatie. Er zit 50 ml in, een beetje de standaard maat voor dagcrème. Verder is deze dagcrème geschikt voor alle huidtypes. So far so good!
Er staat op dat het een dagelijkse bescherming, hydratatie en anti-oxidant is. We weten allemaal wel wat hydrateren en bescherming is, maar hoe zit dat eigenlijk met anti-oxidant? Anti-oxidanten neutraliseren de vrije radicalen op je huid. Vrije radicalen zorgen onder andere voor huidveroudering. Dat is ook fijn om in je dagcrème te hebben!

De crème zelf 
Hieronder zie je de crème op mijn hand. Deze hoeveelheid heb ik ongeveer nodig om heel mijn gezicht en hals in te smeren. Hij laat geen vettig laagje achter als hij eenmaal is ingetrokken en het smeert ook gewoon fijn, dat viel me meteen op! De crème ruikt een beetje naar rozen, een geur die ik persoonlijk heel lekker vind. Hij ruikt best heftig naar mijn idee, dus als je niet van rozengeur houdt kan je deze crème beter in de schappen laten staan.

De Vitamine E Moisture Cream trekt zo in, ook een pluspunt! Na een halve minuut kan ik al foundation of bb-cream aanbrengen. Ik vind deze creme ook erg geschikt als een soort van basis; mijn make-up ziet er ook mooier uit als ik van tevoren me hiermee ingesmeerd heb.

De ingredienten.
  • Na water is Isopropyl Palmitate de meest voorkomende stof; het is een stof wat wordt gewonnen uit palmolie en dat zorgt ervoor dat je huid glad w ordt en gaat glanzen.
  • Sorbitol zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoudt.
Dit zijn de ingrediënten die het meest voorkomen. Er zitten wel parabenen in deze crème, dus mocht je dat liever vermijden is dit niks voor jou.

Conclusie.
Deze Vitamine E Moisture Cream van the Body Shop werkt echt perfect voor mijn huid; het voelt lekker gevoed aan, en zacht. Mijn make-up ziet er ook zichtbaar beter uit als ik deze crème heb gebruikt. 
Het enige nadeel is dat het in een pot zit; dus wel even je handen wassen voordat je je vinger er in dipt in verband met de bacteriënHeb je een vette t-zone en verder een normale huid, snel last van acné? Dan raad ik je dit artikel van the Body Shop zeker aan! 

10 opmerkingen:

  1. Ik wil de face mist hebben die ook vitamine E heeft. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. fijn dat je eindelijk een goeie voor je gevonden hebt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. lijkt me heel fijn! of een spatel gebruiken voor die hygiëne.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb precies de zelfde huid; vettige t-zone, voor de rest normaal en snel acne ( of naja dat had ik vroeger vooral ), dus ik ben echt heel benieuwd naar dit product!

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het lijkt me een hele fijne crème! Ik heb de Bodybutter uit de Vitamine E lijn, en die is ook heel erg fijn.

    x http://maximesieta.nl
    Ik zou het leuk vinden als je aan mijn winactie('s)mee doet!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi! Ik moet tóch echt eens de body shop binnenwandelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ziet er mooi uit! Het lijkt me een fijne crème! (;

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele goede review! Ik heb het product zelf ook gebruikt
    en het sluit perfect aan ook bij mijn huid, ben blij dat hij bij jou ook super werkt :).

    Liefs Bo

    BeantwoordenVerwijderen