zondag 22 juli 2012

essence: Eyeshadow Brush


Essence heeft er sinds de lente-update er een nieuwe kwast bij: de essence oogschaduw-kwast. Voor €1,29 kan je bijna niet verwachten dat je een goede kwast te pakken hebt, maar niets is minder waar! Ik ben zeer tevreden ermee. Lees meer voor mijn review!

Wat essence hier op de achterkant heeft geschreven, klopt zeker. De haren van deze kwast zijn paars, mijn lievelingskleur *yay* en ze zijn echt heel zacht! De huid rondom je ogen is erg gevoelig en dan is het niet fijn als je met harde kwast-haren er in zit te prikken. Gelukkig is dat bij deze eyeshadow brush niet het geval, ze prikken niet.
De haren van de kwast zijn synthetisch, maar daar heb ik verder geen problemen mee. Ik heb deze kwast nu al meerdere keren gewassen en daar zie je niks van. Pluspunten dus!


De eyeshadow brush bevat veel haren en is daardoor stevig, op een fijne manier. Daardoor pakt de kwast ook makkelijk kleuren op en is er fijn mee te werken. Ik gebruik hem vooral om kleur aan te brengen op mijn bewegend ooglid en daar werkt hij echt goed. Hij werkt wel iets minder fijn in de arcadeboog, maar daar heb ik mijn 'essence- Smokey Eyes Brush' voor. Als je die niet hebt, kan je het er natuurlijk ook mee doen, maar je brengt al snel teveel kleur aan in de arcadeboog met deze kwast, of op de foute plek.

Ja, ik ben zeer tevreden met deze kwast! Voor een prijs van €1,29 is hij ook erg fijn om uit te proberen. Ik raad hem zeker aan. Ik heb er nu twee van liggen, één thuis en één bij mijn vriend, en ik ga er binnenkort een derde bij halen.

Hebben jullie al ervaring met de kwasten van essence?

7 opmerkingen:

 1. Ik heb wel met de kwast in mijn handen gestaan maar na lang nadenken heb ik hem weer terug gelegt,ik denk dat ik hem toch maar ga kopen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er goed uit!

  Liefs Puck.

  PS: Join my winparty! 8 give-aways with awesome items!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb hem laatst nog gekocht en vind hem super!
  &voor 1,30 is het niks! (: xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb 4 kwasten van essence, deze kwast, een eyeliner kwast, een smokey eye kwast en een blush kwast. Ik vind de kwaliteit heel goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er goed uit, je hoort er wel meer goeds over!
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen