Pagina's

maandag 16 juli 2012

Kruidvat: Cleansing producten


Pas geleden liep ik zoals altijd in de Kruidvat en dit keer langs de cleansing producten. Mijn vriend woont 2 uur treinen bij mij vandaan, en om dan elke keer al mijn cleansing producten mee te nemen... Dat is niet fijn, het is zo zwaar! Dus ik besloot te kijken naar een paar budget alternatieven; van het Kruidvat huismerk. En ik ben er ontzettend tevreden over!

 De oog make-up remover cleansing lotion, met aloë vera en pro- vitamine B5. Er staat op voor alle huidtypen, maar ik vind hem ook heel goed voor de gevoelige huid. Ik heb namelijk een hele gevoelige huid rondom mijn ogen, en dit soort producten prikken snel. Dat is hier helemaal niet het geval! Hij haalt gemakkelijk mijn oog make-up eraf zonder dat het pijn doet.
 Bij de ingrediënten zie je als tweede 'aloë barbadensis leaf juice' staan, wat aloë vera sap is. Dat het als tweede op de ingrediëntenlijst staat is erg positief, dat betekend dus dat er veel van in zit! Aloë vera sap is heel hydraterend en verzachtend, iets wat je ogen zeker kunnen gebruiken.

Prijs: €1,89 voor 150 ml
 Deze reinigingsmelk 'milde reiniging' met hamamelis en pro vitamine B5 en verzorgende amandelolie is speciaal voor de droge en gevoelige huid. Eigenlijk heb ik juist een vettige huid die gevoelig is voor acné, maar ik ben er achter gekomen dat als ik producten gebruik die daar voor zijn gemaakt, het voor mijn huid té is. Pas geleden ben ik geswitched naar de droge en gevoelige huid producten en het werkt echt; ik heb veel minder last van puistjes en mijn huid produceert zichtbaar minder talg!
Verder is deze reinigingsmelk ontzettend fijn; hij ruikt zachtjes naar rozen, maar niet overdreven. Een fijne, licht aanwezige geur. Verder doet hij zijn werk prima en het werkt ook goed voor mijn huid.

Prijs: €1,89 voor 250 ml
En als laatste deze gezichtslotion: voor een milde en zuiverende werking met kamille en vitamine complex zonder alcohol. Dit is ook een super fijn product; het is gewoon een fijne gezichtslotion die de laatste restjes make-up eraf haalt en de restjes van de reinigingsmelk. Hij droogt mijn huid helemaal niet uit; waarschijnlijk omdat er ook geen alcohol in zit. Hij doet prima zijn werk zonder nadelen.
Bij de ingrediënten staat weer op nummer 2 de aloë vera sap! Hartstikke fijn.

Prijs: €1,89 voor 250 ml

-
Zoals jullie kunnen zien zijn alle producten €1,89 per stuk. Ik vind dat voor top producten erg weinig! Ik heb ook een reinigingsmelk van Maria Galland van mijn schoonheidsspecialiste en ik merk geen verschil met die van het Kruidvat huismerk. Alleen de geur... Maar om daar een prijsverschil van €20 voor te betalen? No, thanks!

Kortom zijn dit dus echte aanraders. Het zijn goede producten met ook fijne ingrediënten. Als je nog op zoek bent naar een reiniging en je hebt een klein budget, zijn dit mijn tips!

Liefs,
Mia

11 opmerkingen:

  1. Wauw! Ik heb nu die van Nivea maar dit ziet er net zo goed uit! En dat voor die prijs.. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik nu ook reinigingsproducten van Kruidvat, maar dan die in de glazen potjes en flesjes. Die zijn ook erg fijn !
    Liefs,
    Quinty

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet er heel goed uit en vooral voor die prijs! Maar ik gebruik vichy en ik heb een hele moeilijke huid - of ik krijg meer puistjes, of me huid is te gevoelig of het word juist te droog - en vichy werkt perfect voor mij, dus ik hou het bij een duurder product haha (:

    Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ze zien er leuk uit maar ikzelf heb ze nog nooit gebruikt. Ik gebruik de producten van Garnier, maar ik zal deze een keer ook uitproberen! Goede review!

    XO

    http://newfashionlifestyle.wordpress.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik zal ze maar een keertje gaan proberen als ik dit zo lees! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lijken me erg fijne producten, ik ga ze ook maar eens uit proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goede review! Zelf heb ik ook de reinigingsmelk en daar ben ik ook tevreden over!
    Maar de andere kende ik nog niet, dus die ga ik snel eens uitproberen! :)

    BeantwoordenVerwijderen