dinsdag 17 juli 2012

Wishlist: Primark & H&M
Laatst was ik in een creatieve bui en besloot Polyvore weer eens te bezoeken. Ik vind dat zo'n handige site! Toen ik daar aan het kijken was, besloot ik zelf ook eens een collage te maken. Ik heb dat echt nog nooit gedaan, behalve op de middelbare school. Ook was ik toe aan wat inspiratie voor kleding, en heb echt een paar leuke dingetjes gevonden. Eigenlijk zijn het ook twee wishlists geworden! Lees meer voor mijn collages van de Primark en van de H&M!
Welcome to Polyvore!

Alles hierboven komt van de Primark uit verschillende collecties. Lente-, zomer- en herfstcollectie door elkaar. Zoals je kunt zien vind ik van de Primark vooral de nude-items leuk. De maxi-dress die helemaal links staat, ik ben daar echt helemaal verliefd op geworden! Ik hoop echt dat ik die binnenkort in de Primark zie hangen...

H&M
En dit is mijn H&M collectie/wishlist! Toch meer kleur dan die van de Primark. Ik vind de kleur van dat colbertje echt prachtig, helemaal voor de herfst. Ja sorry dat ik daar nu al over begin, maar ik ga helaas niet op vakantie dit jaar en als ik nu naar buiten kijk zie ik toch echt herfst-achtig weer!
Die jurkjes vind ik zo lief n schattig, en die t-shirt met die kat erop moet ik gewoon hebben. Verder vind ik gekleurde skinnies laatste tijd veel mooier worden, in het begin vond ik ze eerlijk gezegd niks. Nu zou ik best wel een roze/lichtroze skinny willen hebben!


9 opmerkingen:

 1. Ik ben in looooove met die dingen! Ze hebben echt leuke spullen. Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blazer is idd. echt geweldig! Wauw! De Primark moet ik sowieso écht snel weer heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke collages! Ik vind die blazer ook super mooi, inderdaad een herfstachtig kleurtje haha! en ik ben blij dat er eindelijk hier in de buurt binnenkort een Primark komt yeahh!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel leuke gedaan! die lange jurk van de primark is liefde! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk gemaakt, kan alleen Op mobiele versie helaas niet alles zien /:(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie wishlist! Die blouse van de Primark vind ik vooral prachtig. En dat shirt met 'Black' erop is echt tofff! :) Die donkerrode blazer heb ik van vorig jaar, althans, die lijkt er heel erg op!

  BeantwoordenVerwijderen