donderdag 19 juli 2012

Ad - Webshop ViVi Clothes!


Ad - Pas geleden zat ik op internet te zoeken naar leuke pantoffels. Ja, ik weet dat het zomer is, maar mijn voetjes vinden dat op dit moment niet! Mijn voeten worden altijd snel koud in de herfst en winter en op dit moment dus ook, midden in de zomer! Toen ik zat te surfen kwam ik langs ViVi Clothes en daar zag ik echt de meest schattige en leukste pantoffels die ik ooit heb gezien.
ViVi Clothes is een webshop met allemaal fashion uit Azië. Mijn hart ging sneller kloppen, want diegene die mij kennen weten dat ik ontzettend fan ben van Japan. In Nederland is het ook moeilijk om een leuke webshop tegen te komen die dat soort dingetjes verkoopt en de verzendkosten loopt dan meestal in de tientallen euro's in verband met import kosten. Bij ViVi-Clothes is dat dus niet het geval!

Ik zag zoveel leuke pantoffels dat ik niet wist waar ik moest beginnen... Hoe meer ik zag, hoe meer ik wilde!! Whaa! Zo schattig, leuk, lief.. 

De sloffen kosten allemaal €29,95 per paar.
Snoopy sloffen, zo cute! Klik HIER
Hihi, Question Mark sloffen uit Mario! Ik zou er bijna met mijn kopje tegen aan willen springen om te kijken wat er uit komt ;-) Klik HIER.
Kirby! Jaa! Dit speelde ik als klein meisje echt zo ontzettend vaak op de Super Nintendo... Good old memories. Nog steeds vind ik Kirby enorm schattig en zou ik elke keer vrolijk worden als ik naar mijn voeten zou kijken met deze twee schatjes eraan! Klik HIER om te in de webshop te bekijken
Oké, dit is helemaal geweldig. Spongebob sloffen. Ze kijken je gewoon aan als je ze aan zou hebben, dat is toch geweldig? Ik vind in ieder geval van wel! Klik HIER om ze te bekijken.
Ahwww, deze pantoffels hebben echt een super hoge schattigheids-factor. Ze hebben zelfs oortjes! Klik HIER.
Last, but not least.. Deze Yoshi pantoffels! Ik als echte Mario-fan kan vind ze echt geweldig! Klik HIER om er naar toe te gaan.

Ik kan nu echt niet kiezen tussen al deze schattige en leuke pantoffels. Er staan op de webshop ViVi-Clothes nog meer ontzettende leuke dingen. Van echte fashion - blazers, jurken en noem het maar op - tot Aziatische fashion - denk aan Lolita en Harajuku cosplay-. Je kijkt echt je ogen uit!

Wat vinden jullie van deze pantoffels? En van de webshop ViVi-Clothes?

2 opmerkingen:

  1. Ik krijg binnenkort een pakketje binnen van viviclothes ben erg benieuwd de webshop is geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen