Pagina's

dinsdag 3 april 2012

L'Oréal Professionnel: Absolut Repair haarmasker

 Sinds ik L'Oréal Professionnel: Absolut Repair haarmasker in huis heb, gebruik ik heb 1x per twee weken en ik ben er gewoon helemaal verliefd op geworden! Waarom? Lees snel verder!



Dit haarmasker, een 'celherstellend masker voor zeer beschadigd haar', heeft echt wonderen gedaan voor mij. Jullie konden ongeveer twee weken geleden lezen over 'mijn probleem', mijn haar. Mijn kapster had mij deze masker aangeraden. Ze had verteld dat als je lang haar hebt, en ook als je het wilt laten groeien, je je haar goed moet verzorgen. Ook als je snel last heb van vettig haar -zoals mij dus- moet je alsnog regelmatig een haarmasker aanbrengen:
De zon, even snel föhnen - je haar krijgt veel te verduren tijdens een normale school- of werkdag.
 Zoals je kunt lezen; dit masker moet maar 2 minuten intrekken! Wauw, dat vind ik echt beter. Ik heb vaak haarmaskers gehad waar je het een kwartier in moet laten trekken. Op een gegeven moment sta je je dan echt te vervelen in de douche en een beetje tekeningen aan het maken op het glas van de douche (of ben ik de enige die dat doet?).
Verder beloofd het product je haar grondig te herstellen en dat het weer sterk aanvoelt. Ook moet het zacht aanvoelen, soepel en glanzend. ''Het is haar is van binnenuit veranderd''.
Oke, ik ben benieuwd!
 De ingredienten. Ik spot siliconen. Dus als je siliconen vermijdt, is dit product niks voor jou. Ik persoonlijk heb er geen moeite mee; siliconen zorgen voor een zacht 'laagje' over je haar heen, waardoor je haar zacht aanvoelt.
Dit is de substantie- het is vrij dikkig zoals veel haarmaskers zijn. Het ruikt enorm lekker!
Wat me opvalt aan dit haarmasker, is dat het best zuinig is. Je hebt niet een enorme klodder nodig zoals je bij veel haarmaskers wel nodig hebt.

Na gebruik
Ik vind het echt fijn! Wauw, tijdens het aanbrengen ruik je de enorm lekkere geur al. Gedurende de hele dag ruik ik het, maar het is niet overdreven. Ik vind het een beetje bloemig ruiken, maar wel zacht. Lekker!.
Niet alleen de geur is fijn, tijdens het uitspoelen is mijn haar echt super zacht. Dat blijft niet alleen die dag zo, maar dat blijft wel eventjes zo. Ik was mijn haar elke dag, maar toch blijft het masker 'actief' (hoe kan je dit het beste noemen?) terwijl ik het was. Zeker een pluspuntje!

Mijn haar voelt als het droog is erg zacht. Het voelt inderdaad sterk aan, ik weet dat het gek klinkt, maar zo voelt het echt! Ik vind het echt een wonderproduct. Ik heb het gevoel dat het inderdaad heel veel doet voor mijn haar. Mijn haar voelt ook lekker gevoed aan.

Dit masker van L'Oréal Professionnel is te koop bij geselecteerde kapsters.
Ik heb voor een pot van 200ml ongeveer €19,- betaald.

Wat voor haarmasker gebruiken jullie?


Liefs,
Mia

11 opmerkingen:

  1. Ik gebruik zelf ook minstens 1 keer per 2 weken een masker maar dan van Nivea. Het was mijn talisman toen ik nog een permanentje had (en dus gortdroog haar) hihi. Nu gebruik ik het nog steeds regelmatig omdat ik mijn haar ook af en toe verf. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een fijn product. Ik gebruik niet zo vaak een haarmasker. We hebben er volgens mij wel één van Andrelon staan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik niet zo vaak een haarmasker, maar ik heb er eentje van Nivea, intense repair. Wat fijn dat deze zo goed werkt voor jou!
    Liefs, Swaen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. klinkt super! ik gebruik het 1minuut masker van andrelon. het is geen wonderproduct, maar ach. liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. klinkt als een goed product !!
    ik hou een leuke winactie doe je ook mee :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Klinkt als een goed product! Goede review. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het klinkt goed! Ik gebruik eigenlijk nooit een haarmasker...
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb ook snel last van vettig haar! En ja ik teken ook soms wat op het glas, haha. Klinkt als een heel fijn product! Zelf gebruik ik geen haarmasker wat ik wel zou moeten doen eigenlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. klinkt handig!
    super handig product. x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt goed! Ik heb er eentje van Herbal essences, maar ik vergeet het vaak,haha
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen