Pagina's

zaterdag 7 januari 2012

Tag: You & make-up

Pas geleden zag ik op de blog van Joyce deze leuke tag staan. Iedereen mocht hem overnemen, en ik vond het hele leuke vragen, dus besloot ik hem in te vullen!

1. Welke foundation gebruik je?
- Catrice: Photo Finish foundation. Echt een geweldige foundation. Ik ben wel erg benieuwd naar de wat duurdere foundations, zoals die bijvoorbeeld van Mac. Ik ben zeker van plan om over een poosje langs te gaan bij een Mac verkoper :)

2. En welke concealer gebruik je?
- Ik gebruik de essence stay all day concealer. Ben er niet echt tevreden over, dus ben zeker nog op zoek naar een goede concealer! Pas had ik op de blog van Hanna gelezen dat zij een concealer aanraadde, '' Garnier 2in1 anti-spots roll-on concealer '', dus die ga ik maar eens halen binnenkort!

3. Weet je je ondertoon?
- Ondertoon als in, van je huid? Dan heb ik een gelige ondertoon.

4. Wat vind je van nepwimpers?
- Niet voor mij weggelegd. Tijdens een feest met een bepaalde dresscode vind ik het kunnen, maar verder niet echt. Het probleem is dat je meteen ziet dat het ontzettend fake is en daar houd ik niet van. Ik houd meer van mooi naturel. :)
5. Wist je dat je je mascara na 3 maanden moet weggooien?
- Nee, dat wist ik niet. Nu ik het weet ga ik het nog steeds niet doen hihi. Mascara vind ik zelf altijd een erg duur product en vind het zonde om hem meteen na 3 maanden weg te gooien. Zelf gooi ik mijn mascara altijd weg na ongeveer 6 maanden, meestal is het dan een beetje uitgedroogd of is het klonterig geworden.

6. Welke mascara gebruik je?
- One by One van Maybelline.

7. Sephora of Mac?
- Ik heb hele slechte ervaringen met Sephora, kwalitatief vind ik het ontzettend slechte producten. Ik had eerst de mascara en een eyeliner van hun gekocht, maar dat was echt helemaal niks. Aangezien het erg duur was, en de mascara en eyeliner van MAX van de Action nog beter waren, ga ik daar niks meer kopen.
Ik heb nog niks van Mac, maar ik ga toch voor hun kiezen. Wel ben ik van plan om binnenkort wat te halen bij Mac :) Ik weet alleen nog niet precies wat... Iemand misschien een aanrader?!
8. Heb je een MAC-Pro kaart?
- Nope.

9. Welke ‘Make-up Tools’ gebruik je in je make-up routine?
- Ik heb wel speciale kwasten voor oogschaduw en een sponsje voor mijn foundation, maar verder ook niet. Ik moet maar eens gaan kijken naar een beautyblender volgens mij..

10. Gebruik je een primer voor je oogleden?
- Eyeshadow base van de I Love Stage collectie van essence. Hij bevalt me echt ontzettend goed en doet zijn werk echt, voor een zacht prijsje.

11. Wat is je favoriete oogschaduw?
- De groene/goude/donkere oogschaduw die bij de palette van LE Vampire's Love zat van essence. Ook ben ik blij met de eyeshadow soufflé die uit de LE Hidden World van Catrice komt.

12. Gebruik je een oogpotlood of een liquid liner?
- Liquid liner! Ik heb van alle merken wat geprobeerd zowat, van Chanel tot essence, maar ik ben echt gebleven bij essence qua eyeliners! De liquid liner waterproof is de beste die ik tot nu toe tegen ben gekomen.

13. Hoe vaak prik je met je oogpotlood in je oog?
- Nog nooooit gelukkig, hihi. Wel heb ik vaak dat er teveel liquid liner op de applicator zit, en dat het daardoor mijn oog in drupt. Daar wordt je ook niet echt vrolijk van, kan ik je vertellen..

14.Wat vind je van losse oogschaduws?
- Ik heb ze nog nooit geprobeerd, dus deze vraag kan ik helaas niet beantwoorden :) Ze lijken me niet echt fijn, dus ik ben ook niet van plan om in de toekomst er één te kopen..

15. Gebruik je minerale make-up?
- Een poos terug heb ik het geprobeerd. Ik merkte niet erg veel verschil met 'gewone' make-up.
16. Wat is je favoriete lipstick?
- Ik heb er twee van L'Oréal, en daar ben ik tevreden mee. Laatste tijd houd ik meer van lipstains, dus ik doe ze niet echt veel meer op.

17. Wat is je favoriete blush?
- De blush gelee van de LE: Vampire's Love van essence vind ik erg leuk en grappig. Ik gebruik hier altijd maar een klein beetje van en dan geeft het een super effect.
Soms gebruik ik ook blush van Rimmel.

18. Koop je make-up op ebay?
- Een aantal keren heeft een vriendin van me een paar dingen voor me besteld die bij mij thuis werden afgeleverd, en het beviel me behoorlijk goed! Ik denk dat ik het zelf ook maar eens moet gaan uitvogelen.

19. Hou je van ‘Drugstore Make-up’?
- Ja zeker! Met andere make-up heb ik niet echt ervaring.
20. Heb je er ooit aan gedacht om make-uplessen te volgen?
- Nou, toevallig geeft die vriendin die voor mij op eBay dingen heeft gekocht nagelcursussen. Daar geeft ze allerlei ideetjes over hoe je je nagels kunt lakken, en over nailart. Erg leuk en ik heb hier ook zeker veel van geleerd. :)
Maar echte make-uplessen, nee, daar heb ik nog niet aan gedacht.

21. Noem een make-up misdaad die je haat.
- Te veel foundation. Dat vind ik zo lelijk, jakkie... Verder dingen die ik niet mooi vind zijn dingen waarvan je kan zien dat ze echt nep zijn, zoals nepwimpers bijvoorbeeld.

22. Houd je van kleurrijke make-up (lippen, blush, oogschaduw) of naturel ?
- Af en toe een fel kleurtje oogschaduw of op de lippen vind ik wel mooi. Verder vind ik naturel erg mooi :)

23. Welke beroemdheid heeft altijd mooie make-up?
- Lauren Conrad. Simpel, mooi, natuurlijk, maar nooit saai. Verder vind ik heel haar style geweldig, en haar haar ook! Scarlett Johansson haar make-up vind ik ook altijd erg mooi.

24. Als je het huis uit kon gaan met maar een make-up product op, wat zou het zijn?
- Dan zou ik gewoon niet het huis uit gaan! Oké zo erg is het ook weer niet, maar ik vind het wel een moeilijke keuze... Foundation vind ik erg voor mezelf belangrijk omdat ik bijna altijd wel last heb van kleine onzuiverheden (rode vlekjes en soms een puistje). Eyeliner vind ik ook erg belangrijk voor mezelf, want anders vind ik echt een kaal gezicht heb... Als ik moet kiezen kies ik wel voor de eyeliner.

25. Kan je het huis uit zonder make-up?
- Ik kan het wel, maar ik voel me dan gewoon niet op mijn gemak! Heel slecht, I know, maar ik ga toch echt liever met make-up het huis uit.

26. Vind je jezelf er goed uitzien zonder make-up?
- Goed uitzien, goed uitzien... Het is gewoon normaal, zoals ik er uit zie op een zondag of als ik net uit bed kom. En dat vind ik gewoon best hoor :) Maar als ik de keuze heb, kies ik toch echt met make-up.
27. Wat vind jij het beste make-upmerk?
- Pff, het zijn wel moeilijke vragen om te beantoorden zeg, haha! Hoe kan ik hier nou weer uit kiezen?! Vroeger was mijn favoriete merk altijd Rimmel, maar onderhand is het denk ik wel Catrice geworden. Lekker budget, goede kwaliteit. Wel heb ik meer producten van essence, waar ik ook heel tevreden mee ben. Het enige wat ik soms vervelend vind bij essence, is dat het een beetje kinderachtig wordt neergezet met alle plaatjes...
Als ik ooit Mac geprobeerd heb denk ik dat dat wel het beste make-up merk zal zijn naar mijn idee, alleen jammer dat het zo duur is!

28. Wat vind je van make-up?
- Belangrijk, maar verzorging vind ik net zo belangrijk. Zoals verzorgde huid van heel het lichaam, wenkbrauwen, nagels. Eerst zag ik in de zomer een vrouw lopen met mooie make-up, maar toen ze haar armen omhoog hield zag je gewoon een bos okselhaar. Als ik iets smerig vind, is het ook gewoon geen goede verzorging...

Hopelijk vonden jullie het leuk omte lezen!
Ik zou niet weten wie deze tag heeft ingevuld of nog niet, iedereen mag hem overnemen als het je leuk lijkt om te doen :) Laat het zeker even weten, ik zou graag jouw antwoorden willen lezen.

Alle foto's komen van weheartit.com.

Liefs,
Mia


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3314850/liefs-mia?claim=kx78zrkq3jx">Follow my blog with Bloglovin</a>

16 opmerkingen:

  1. Wat een leuke tag met erg leuke antwoorden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik vind Catrice ook superfijn en inderdaad met een goed budget :)!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke tag!
    zullen we elkaar volgen?
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. erg leuke post!!

    XO, Carmen
    www.mydailyfashiondosis.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Ik heb deze een hele tijd geleden ook ingevuld :)
    Van M.A.C. heb ik eigenlijk alleen maar oogschaduws, maar die zijn wel heel fijn!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt voor het volgen:D
    Ik volg je terug.
    Groetjes
    Colourful-Frutsel

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke post. Die foto met die panda lippen (om het zo maar even te noemen) is echt cool ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke tag zeg!
    Liefs Tessa en Kate

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Deze tag heb ik ook gekregen, ik ga hem binnenkort plaatsen. Leuk ingevuld!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke antwoorden. Ik vind Catrice ook een topmerk :)

    BeantwoordenVerwijderen