vrijdag 6 januari 2012

Catrice: eyeshadow soufflé 'Yes I Wood!'

Ik was ontzettend benieuwd na de promo foto's naar de nieuwe Limited Edition collectie van Catrice, genaamd Hidden World. Gisteren zag ik deze eyeshadow soufflé liggen, in de kleur C02 - Yes, I Wood! Zelf had ik voor deze LE nog nooit van eyeshadow soufflé gehoord, dus ik zelf was ontzettend benieuwd.

Catrice beloofd het volgende:
''MADE TO STAY EYESHADOW SOUFFLÉ  
Deze zachte Eyeshadow Soufflé voelt licht en luchtig aan op de oogleden. Breng de romige, langhoudende textuur aan met een kwastje of de vingertoppen. Of je nu zachte accenten of harmonieuze overgangen wilt creëren, de bleekroze en warmbruine nuances komen tot hun recht in talloze combinaties.'' 
 Op het eerste gezicht ziet Yes, I Wood! er uit als een mooie champagne kleur met mooie subtiele shimmers er in. Toen ik het potje open maakte, had ik zoiets van.. Ja, prachtig, en nu? Ik wist totaal niet wat voor substantie de eyeshadow soufflé zou hebben. Je kan het met een kwast aanbrengen of met je vingers. Ik had het allebei uitgeprobeerd, en ik vond het uitsmeren toch wat makkelijker gaan met mijn vingers. Wat een aparte substantie! Het voelt ontzettend zacht aan, en erg licht. Je voelt het ook absoluut niet zitten. Fijn!
Op mijn huid ziet Yes, I Wood! er uit als een mooie nude-kleurige eyeshadow met ontzettend veel subtiele shimmers er in. Wat vind ik deze eyeshadow mooi! Hij blijft ook de hele dag mooi op zijn plekje zitten, maar ik heb wel een eyeshadow base aangebracht.
Jammer: mijn camera neemt de shimmer niet goed op de foto. Er zitten veel meer mooie, gouden, champagne shimmers in.
Voor 4,9g heb ik €3,49 betaald. Redelijk budget dus, voor een prachtige eyeshadow. Ze hadden deze ook nog in 2 andere kleuren: Roze met gouden shimmers (Rosy & Cosy) en donkerbruin met gouden shimmers (Wood You Follow Me?).

Ik ben dus ontzettend tevreden hiermee. Het enige negatieve puntje kan zijn, is dat het een onderdeel is van de nieuwe Limited Edition collectie van Catrice: 'Hidden World'. Toen ik gisteren bij het Catrice vak aankwam, lagen er nog maar twee eyeshadow soufflé's en één nagellakje, die ik ook heb meegenomen en binnenkort voor jullie ga reviewen, en een enkele lipgloss. Deze LE vliegt dus de winkels uit!

Hebben jullie al wat van de LE: Hidden World?

Liefs,
Mia

11 opmerkingen: