maandag 12 december 2011

Guhl: Prachtig Lang Shampoo en Dr. van der Hoog: Passionate Pearl masker

Vandaag had ik (eindelijk) weer eens tijd om de stad in te gaan!
Ik loop nu 10 weken stage in Rotterdam bij een privékliniek. Het is helemaal super, maar de 40 urige werkweek vind ik wel moeilijk om aan te wennen. Elke dag van 08:30 - 17:00 en elke dag in totaal 2 uur reistijd erbij. Ik ben erg blij dat ik na die 10 weken weer lekker terug kan naar mijn studentenleven, hihi. Vandaag had ik gelukkig even de tijd om weer een bezoek aan Rotterdam centrum te brengen.


Vandaag had ik terugkomdag van stage, na 5 weken. Dan ga je alles evalueren op school wat er gebeurt is op stage, en wat je geleerd hebt natuurlijk. Eindelijk zag ik mijn vriendinnen weer. Gelukkig waren we op school lekker vroeg klaar, zo konden we nog even Rotterdam Centrum in :-)

Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte shampoo gaat altijd maar door. Ik kan maar geen goede shampoo vinden voor mijn haar! Mijn punten zijn droog, en de lengte ook. Mijn haaraanzet is binnen een dag weer vet. Daarom was ik het ook elke dag (ik weet dat het niet goed is hoor, maar ik ga niet met vet haar lopen!)
Toen kwam ik dus in de Kruidvat de shampoo van Guhl: Prachtig Lang tegen.


Hij beloofd precies wat ik wil: 'Bevrijdt mild en zacht van overtollig vet bij de haaraanzet en hydrateert droog haar tot in de punten.'


Ik ben benieuwd! De shampoo ruikt in ieder geval geweldig. Morgenochtend ga ik hem voor het eerst gebruiken. Als ik hem een poosje gebruikt heb plaats ik over deze shampoo ook nog een review. Als deze shampoo me bevalt ga ik ook de conditioner ervan halen.


Verder vind ik zelf dat ik een lekker masker verdient heb. Ik ben altijd fan van de maskers van Dr. van der Hoog. Ik zag nu Passionate Pearl liggen. Een kant en klaar masker, wat poriënverfijnend en matterend werkt. In deze stressvolle dagen willen bij mij nog wel eens hier en daar een pukkeltje verschijnen. Ik hoop dat dit masker zijn belofte waarmaakt.

Sorry voor de donkere foto's, het was al avond toen ik weer thuis kwam.

Ook ben ik van plan om hierover een review te schrijven als ik hem eenmaal gebruikt heb natuurlijk ;-)

Verder heb ik in Rotterdam nog een jurkje gekocht voor Kerst, maar die wilde niet mooi op de foto jammer genoeg. Ik ga het een keer proberen als het nog licht is buiten.

Nu ga ik maar snel werken aan mijn stageopdrachten, reflectieverslagen en leerdoelen!
Wish me luck...

Hebben jullie ervaring met één van deze producten?

Liefs,
Mia


3 opmerkingen:

  1. ik heb er geen ervaring mee! maar lijkt me best goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ziet er goed uit, ga ik ook maar eens proberen!
    ik ga je volgen :)
    liefs, Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen