donderdag 1 december 2011

essence: ultra strong nail hardener


Mijn nagels zijn jammergenoeg altijd een beetje zwak geweest. Mijn nagels splijten in laagjes, aan de bovenkant dan. Om dit tegen te gaan werd door een vriendin aangeraden om een nailhardener te gebruiken. Ik holde meteen naar de Kruidvat (wat ik bijna altijd doe.. hihi) en zag van essence: de Ultra Strong Nail Hardener staan. Gaat dit product echt werken?


Voor de prijs van €1,79 kon ik deze niet laten liggen! Ook zat een sticker erop, waarmee beweerd wordt dat je nagels tot 85% harder worden. Nu was ik helemaal benieuwd!
Verder staat ook op het potje dat er 'formaldehyde' in zit en dat daar waarschuwingen voor zijn, dat je het niet elke dag moet gebruiken. Zelf heb ik dat ook niet gedaan en heb nergens last van gehad verder.

Het flesje zelf ziet er leuk uit, zilverkleurig en glinstert mooi. Er zit 8 ml in het potje.


Hierboven heb ik de Nail Hardener ook op mijn nagels. Ik vind het super!
Het flesje heb ik zelfs leeg gemaakt en binnenkort haal ik een nieuwe. Mijn nagels splijten niet meer in laagjes en zien er mooi verzorgd uit. Ook voelen ze erg stevig aan. Ook scheuren ze niet meer zo snel in, superfijn! Ik heb het gevoel alsof het echt in je nagels trekt, het laat in ieder geval geen echt dik laagje achter op je nagels. 
Het is gewoon transparant lakje wat een mooie gezonde gloed aan je nagels geeft en ze ook steviger maakt. Je moet het alleen niet als basecoat gebruiken. Mijn nagellak die ik erna opbreng droogt dan maar heel langzaam.
De nail hardener zelf droog super snel, rond de 30 seconden.

Conclusie
+ Goedkoop
+ Het product komt na wat het beloofd, het doet gewoon wat een nail hardener hoort te doen!
+ Droogt snel


Gebruiken jullie ook een Nail Hardener?

8 opmerkingen:

 1. Oeh, deze lijkt me echt superfijn! Mijn nagels zijn best hard, maar ik zie wel dat ze de laatste tijd wat slapper worden. Misschien dat ik deze ook wel koop, hij lijkt me best handig, al helemaal voor de prijs! :)

  Leuke blog heb je trouwens. Zullen we elkaar volgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dankje voor je reactie <3.
  Ja inderdaad stiekem hoort het ook zo hahah! :P
  Ja ik ben er heeeeeeeel blij mee dat ik over paar maandjes een macbook heb <3.
  Dankjewel! Jij ook! :D

  Het ziet er uit als een geweldig product! Nu zit ik ook aan te denken om het te gaan kopen! :P Al heb ik heeeeeel sterke nagels, maar sinds een paar weekjes krijg ik ook heel erg dat me nagels aan de boven kant splijten ;[.

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb niet perse die van essence, maar die van de hema, maar die werkt wel goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook en hij is echt heel erg fijn! De nagel van mijn wijsvinger brak eerst heel vaak af, maar sinds ik de nail hardener gebruik gebeurt het niet meer! Ik ben echt heel tevreden over dit product! :)

  BeantwoordenVerwijderen