dinsdag 6 december 2011

essence: Nail Oil


Ik wil altijd verzorgde, mooie nagels. Een wit randje wat ook echt wit is, en mooie roze nagels. Dit is jammer genoeg vaak moeilijk. Nagellakremover, nagellak zelf, of huishoudproducten kunnen je nagels erg aantasten. Dat gebeurd helaas ook vaak bij mij. Ik zocht dus iets waardoor mijn nagels er mooi verzorgd uit zouden zien, een soort masker voor m'n nagels.
Gaat dat me lukken met dit product?

Benieuwd naar de Nail Oil van essence? Klik op lees verder!


Bij het essence vak liep ik toen tegen deze Nail Oil aan.  'Cares and revitalises nails enhancing their growth' beloofd het. Dat wilde ik wel even proberen!
De applicator lijkt op die van een lipgloss, dus best apart om het op je nagels te doen. De applicator werkt wel goed hoor. Het was naar mijn idee alleen even wennen ;-)
Verder zit er 3,5ml in dit flesje en is het 18 maanden houdbaar.

De verpakking is ook erg handig. Een klein flesje wat je overal mee kan nemen. Als je je bijvoorbeeld verveeld tijdens het reizen (auto, metro, trein) kan je gemakkelijk even snel je nagels verzorgen.
Alleen; werkt het ook echt?


Hierboven zie je een zielig, droog nageltje van mij. Net nadat ik mijn nagellak eraf heb gehaald met nagellak remover (een milde). Mijn nagels zijn dan altijd zo droog. Vaak slaan ze ook nog een beetje wit uit. Mijn nagelriem en nagelranden zijn ook erg droog. 
Nu is het tijd voor de Nail Oil van essence!


Hier heb ik net de Nail Oil aangebracht op mijn nagel. De oil zelf is een dikke vloeibare substantie (zoals elke oil) en je hoeft echt maar heeeeeeel weinig aan te brengen. Het drogen duurt best lang: ongeveer een half uur voordat het compleet in is getrokken. Zelf heb ik vaak het geduld er niet voor, of ben ik druk bezig. Dan masseer ik het er zelf in. Dat werkt ook prima :-).


 En dit is het eindresultaat: mijn pink glanst mooi en is duidelijk gevoed. Hoe gek het ook klinkt, je voelt gewoon dat de nagel van mijn pink gladder en zachter is dan die van mijn ringvinger. Mijn nagelriem en nagelranden zien er ook stukken beter uit en niet meer droog. Echt een wondermiddeltje is het!

Ik gebruik de Nail Oil al een poosje, ik denk zo'n 2 maanden. Elke keer als ik mijn nagellak eraf haal met remover breng ik snel een laagje Nail Oil aan. Dan zien ze er meteen weer mooi uit!
Over de groei van mijn nagels met de nail oil ben ik niet zeker. Ik heb zelf nooit last gehad dat mijn nagels niet groeien, ze groeien altijd best snel. Het zou best kunnen zijn dat ze nog extra geboost worden door de oil, maar daar kan ik geen uitspraak over doen.

Conclusie
+ Doet wat het beloofd
+ De prijs: €1,69
+ Voedt ook meteen mijn nagelriemen en nagelranden
+ Handig meeneem flesje.

Wat voor nagelverzorging gebruiken jullie?

10 opmerkingen:

 1. I should definitely try it!

  XoXo
  Plami

  http://www.fashionthrill.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik zou het zeker eens moeten proberen!
  Ik gebruik nite echt nagelverzorging eigenlijk :$

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik gebruik altijd ; versterker en basecoat.
  voor de rest niet echt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er prima uit. Maar blijft het niet heel vet?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, deze lijkt me echt fijn! Ziet er goed uit, misschien dat ik 'm ook wel koop.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw dat ziet er super mooi uit ik ga het ook kopem :) neem ook even een kijkje op www.melsieraden.blogspot.com
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er erg fijn uit!

  Zou je mij misschien op bloglovin kunnen volgen aangezien GFC weggaat? ;$
  Alvast bedankt! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Meen je dat nou!
  dat zou echt super fijn zijn!
  haha wat het met facebook te maken heeft weet ik ook niet haha

  BeantwoordenVerwijderen