maandag 28 november 2011

Catrice: Liquid Liner LE Drama Queen


Mijn favoriete merk heeft sinds half november weer een nieuwe Limited Edition 'Welcome to Las Vegas' in de vakken (als de lokale Kruidvat meewerkt natuurlijk!) liggen. Zelf vond ik deze LE niet echt geweldig, maar was wel erg benieuwd naar de LE Liquid Liner, in de kleur C01 : Drama Queen.

Om meteen te beginnen vind ik het borsteltje super werken. Erg dun uiteinde waarmee je het dus mooi aan kunt brengen en precies zoals je wilt.


Op de Liquid liner zelf staat dat het een zwarte eyeliner is, met gouden glitters. Toen ik thuis was en hem probeerde, was ik meteen dol enthousiast! Wat een prachtige shimmer zit er in deze liner.


Toen ik hem swatchte op mijn hand, vond ik de gouden shimmer er in soms ook een beetje op groen lijken. Een zwarte/goude/groene eyeliner dus! Dat lijkt me met mijn groene ogen een perfecte combo voor de komende feestdagen.


Hierboven kan je goed zijn dat het ook een beetje naar de groene kleur neigt. Ook zijn de glitters zijn niet overdreven aanwezig, maar ze zijn er zeker wel.

Verder vind ik het een ontzettende goede eyeliner! Hij blijft goed op zijn plekje zitten gedurende de hele dag, wat een groot pluspunt is in mijn ogen.
Het enige kleine minpunt vind ik dat je meerdere laagjes moet aanbrengen. Zwarte pigmentatie komt niet na 1 laagje al goed tot zijn recht, terwijl je de glitters al meteen goed ziet.
Maar dit is natuurlijk helemaal niet erg, dat heb ik er zeker voor over voor deze geweldige eyeliner!
Ik weet zeker dat ik deze vaak zal dragen, en niet alleen tijdens Kerstmis.


Conclusie;
+ Geweldige kleur(!)
+ Vooral tijdens de feestdagen een geweldige keuze
+ Aanbrengen gaat erg fijn
+ Blijft de hele dag zitten
- Meerdere laagjes aanbrengen om een goede pigmentatie te krijgen

Deze Catrice Liquid Liner, LE: Welcome to Las Vegas, in de kleur Drama Queen heeft mij €3,79 gekost en er zit 1.7 ml in.

Wat vinden jullie van de nieuwe Catrice LE: Welcome to Las Vegas?


2 opmerkingen:

 1. Dankje voor je reactie <3.
  Haha ja je schrijft tatoeëren :P. Naja ik heb dat ook wel een beetje, ik vind tattoo's prachtig maar ik weet zelf niet zo goed wat ik precies zou willen en of ik er over 10 jaar nog het zelfde over denk haha!
  Dankje :D.

  En het ziet er uit als een mooie goede eyeliner! Ik heb zelf nog niet echt een kijkje genomen bij deze LE, moet ik toch snel maar is gaan doen!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikeltje leuk geschreven ! :) Ik vind de eyeliners van catrice erg goed :) en ook deze vind ik erg mooi ! :)


  Ik volg je ! ( volg je terug?) xx pradagirls.nl

  BeantwoordenVerwijderen