dinsdag 20 maart 2012

Maria Galland: gentle cleansing milk 61

Sinds kort ben ik onder behandeling bij de schoonheidsspecialiste voor mijn acne. Ik vroeg naar wat informatie over reinigingsproducten, aangezien ik niet tevreden was met mijn huidige producten. Zij raadde voor mijn jonge, onzuivere huid 'Maria Galland 61' aan. Ik gebruik hem nu twee weken, en ik ben super blij met dit product!

Trouwens, ik ben ziek :( Vanochtend naar de dokter geweest en die denkt aan een lichte longonsteking. Maar meneer de dokter, dat kan helemaal niet! Ik moet naar schooool!Mijn huid doet de laatste tijd erg lastig. Onzuiverheden, acne, eczeem. Ik heb meerdere dingen geprobeerd te laten, of juist te doen. Mijn moeder heeft al vaak gezegd dat ik naar de schoonheidsspecialiste moest gaan; die konden mij goed behandelen. Sinds ik daar onder behandeling ben, merk ik veel verschil! En dat bedoel ik erg positief; mijn aantal onzuiverheden is zichtbaar verminderd. Yes!
Er zitten ongeveer 5 weken tussen de behandelingen. Thuis wilde ik mijn huid ook goed behandelen en reinigen, daarom heb ik Maria Galland: gentle cleansing milk gekocht. :)
Oke, dat klinkt in ieder geval wel fijn! Vooral dat je met dit product ook je oogmake-up kan verwijderen.
Aha! Ik spot wel SLS in dit product, terwijl het als 'extreem milde reinigingsmelk' wordt omschreven? Waarschijnlijk zit er niet veel SLS in, maar alsnog...
Dit is één pompje. Ik gebruik één pompje voor mijn ogen en één pompje voor mijn gehele gezicht. Wat me als eerste op viel: wat ruikt dit enorm lekker! Het ruikt gewoon naar de lente, een lichte zoete bloemengeur. Ik vind het heerlijk! Het is niet zo overheersend, maar je ruikt het 30 minuten na het reinigen nog lichtjes - als je je best doet -.
Het haalt al mijn foundation zonder enige moeilijkheid weg. Dit is zó fijn! Dat had ik bij mijn vorige producten niet. Ik stond echt zowat met open mond naar mijn watje te kijken; zit er nog zóveel op mijn gezicht aan het einde van de dag?
Oogmake-up haalt hij er ook super makkelijk er van af. Het prikt ook helemaal niet!

Mijn huid voelt na afloop schoon, fris en gezond aan. Het voelt gewoon heerlijk schoon. Ook heb ik minder last van acne. Waarschijnlijk komt dat omdat dit product echt álle foundation en blush van mijn gezicht afhaalt. Met mijn vorige reinigingsproducten waarschijnlijk niet, en kreeg ik ook acne daardoor - onder andere -.

Ik ben dus super tevreden met dit product! Het doet wat het beloofd.
Dit product is verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten die werken met Maria Galland.
Het is helaas wel aan de prijzige kant; ik heb er €19,- voor betaald voor 200 ml. Wel is het product erg zuinig in gebruik. Ik vind het de prijs zeker waard!

Wat voor reinigingsproducten gebruiken jullie?

Liefs,
Mia

13 opmerkingen:

 1. klinkt super!
  super handige review ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt echt heel fijn! ik gebruik ook reinigingsgels enzo, maar daarmee blijft er inderdaad nog wel makeup op mijn huid achter..
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een fijn product! Ik gebruik altijd vichy en over dat product ben ik erg tevreden heb al van alles geprobeerd :P.
  En over dat SLS, het staat midden in het gedeelte van ingrediënten dus dan zal het er inderdaad niet super veel in zitten ( het eerste woord - in dit geval 'aqua' - is altijd wat er het meeste in zit en dus het laatste woord in dit geval 'coumarin' zit er het minste in - dat heb ik tenminste altijd geleerd :P )

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn perfecte gave huidje is de laatste tijd ook ineens veranderd en is nu ook stukken onzuiverder ofzo. Ik heb daarom gisteren reinigingsdoekjes van Nivea gekocht en daar ben ik dus vandaag mee begonnen. Ik gebruik verder geen foundation ofzo dus aan restjes daarvan kan het verder niet liggen. Ben benieuwd of het bij mij helpt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze klinkt erg goed ja! Wat fijn :)Het is helaas toch wel een beetje prijzig..
  Liefs, Swaen

  BeantwoordenVerwijderen