Pagina's

maandag 27 februari 2012

Shoplog: Rotterdam Centrum

Bron: weheartit.com
Hallo lieve meiden!
Vorige week hadden vele van jullie vakantie, maar nu is het mijn beurt! Yiiiha! Ik heb op dit moment wel een aantal dingen op mijn planning staan, dus het kan zo zijn dat ik hierdoor ook wat minder op mijn blog (en op die van jullie) te vinden ben. Alvast excuses hiervoor. Vandaag heb ik voor jullie een shoplog :).



Vandaag, de eerste vakantie dag, ben ik lekker met mijn moeder wezen shoppen in Rotterdam. Ze was in een gulle bui, en daar was ik natuurlijk ontzettend blij mee!
Al helemaal omdat ik zelf eigenlijk altijd kleding moet kopen en van alles en nog wat van mijn studie financiering. Dat is natuurlijk normaal en helemaal niet erg, maar des te leuker als je kleding krijgt van je ouders een keertje!

!! WAARSCHUWING: Het zijn verschrikkelijk lelijke foto's die ik even snel voor jullie gemaakt heb.. Ik ben trouwens van plan om binnenkort OOTD een paar keer neer te zetten?! (Waar jullie de kledingstukken wel normaal kunnen zien) Lijkt jullie dat ook wat? Ik moet er wel bij zeggen dat mijn kledingstijl een beetje normaal, richting preppy gaat... Absoluut niks geks en ik heb lekker mijn eigen smaak, maar misschien ook leuk om eens te delen met jullie :)?

Anyway:
Zoals altijd spring ik eerst de H&M binnen. Daar kan ik vrijwel altijd slagen, en dat is ook dit keer gelukt natuurlijk:
 Dit standaard vestje heb ik gekocht met 50% korting -> €7,90. Altijd handig met een simpel topje eronder voor naar school, of als ik geen zin heb om iets ' leuks ' samen te stellen.
 Oke: Dit is een zwarte blazer. Nogmaals sorry voor de lelijke foto en kwaliteit en alles... Maar EINDELIJK! Wauw, ik heb al zoektochten achter de rug naar de perfecte zwarte blazer. En daar hing hij opeens. Hij is halflang; tot ''billenlengte'' zegmaar. Ook is het een fijne stof; niet dat je armen worden afgekneld in jouw goede maat, of dat hij super losjes zit. Heerrlijk.
Dit topje zit echt fijn! Vaak heb ik met longsleeves van H&M dat ze mijn slechte delen accentueren. Soms lijkt het alsof ik opeens enorme lovehandels heb en mijn borsten non-existant zijn. Gelukkig deed deze longsleeve dat niet en zit het ontzettend fijn. Ook leuke kleurtjes vind ik zelf :) Niet echt lente-proof, maar grauwe-lente-dagen-proof.
 Ik heb altijd last van koude voetjes. Daarom vind ik het dunne laagje nepbont wel fijn in mijn nieuwe lente schoentjes! In de zomer draag ik standaard mijn Birkenstocks tijdens hoge temperaturen, maar draag ik altijd simpele schoentjes als het regent, of de temperatuur nog niet helemaal geweldig is.
Vorig jaar had ik simpele schoentjes van Tommy Hilfiger gekocht. Ik was er helemaal verliefd op, maar aan het einde van de zomer waren ze al kapot :(! En daar had ik zoveel geld aan uitgegeven.. Bummer! Daarom kwam mijn moeder met een prachtidee: Waarom koop je niet goedkope schoenen die je aan het einde van de zomer met een gerust hart weg kan gooien? En dat vond ik inderdaad slim! Vandaar deze schattige schoentjes. €20,- bij de Van Haren.

 En als laatste ben ik naar de Rituals geweest. Ik heb 'Blossom Water, Cherry Blossom' gekocht. Dit is Body Mist, een soort parfum voor je lichaam. Het ruikt echt zo heerlijk! Ook wordt er beloofd dat er voedende ingredienten in zitten: ik ben in ieder geval benieuwd. Lekker ruikt het zeker. Deze kost €15,90.

Ook heb ik van de Rituals, ik houd echt van die winkel, deodorant gekocht. Ik ben verliefd op de Chinese/Japanse geuren van Rituals, dus vandaar dit geurtje.
Ik heb dit gekocht vanwege irritatie onder mijn oksel. Ookal gebruik ik deodorant zonder alcohol, het blijft soms gewoon pijn doen, vooral na ontharing. Ik ben benieuwd of dit er tegen gaat helpen, ik hoop van wel in ieder geval. Ook deze deodorant ruikt heerlijk! Een beetje ' Blossom Water, Cherry Blossom ' achtig. Deze deodorant was in de aanbieding voor €5,90

Nogmaals sorry voor de lelijke foto's + kwaliteit.

Ik ben dus van plan om binnenkort af en toe een OOTD te plaatsen, lijkt jullie dat wat?

Liefs,
Mia.

21 opmerkingen:

  1. Leuke aankopen! een OOTD lijkt me leuk. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen, die blossom water van de Rituals lijk mij ook wel wat.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. leuke aankopen die schoenen zijn erg leuk !!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een super leuke dingen, lijken me erg fijne producten van Rituals.
    en een OOTD lijkt me erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. die producten van Rituals zijn echt heerlijk! leuke spulletjes!!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Outfit posts is een leuk idee! En het valt wel mee hoe slecht de foto's zijn hoor. ;) Leuke aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. ben benieuwdnaar de blazer hihi! liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuke aankoopjes!
    ik ben dan wel erg benieuwd naar je OOTD! (:
    &de foto's vallen best wel mee hoor! <3 xloves.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. leuke aankopen! ben ook al heel lang opzoek naar een zwarte blazer, deze lijkt me wel wat als je er zo enthousiast over bent! ben benieuwd naar je OOTD!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Superleuke aankopen! Ik ben erg benieuwd naar je OOTD, laat maar komen! haha
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke aankoopjes!
    oee rituals<3
    die schoentjes zijn leuk!x

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt super leuke aankopen!
    Die schoenen zou ik ook wel willen hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind OOTD altijd leuk! Oeh en ik ben benieuwd naar de Cherry Blossom. Review?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hele leuke aankoopjes! ik ben benieuwd naar de OOTD! :D

    BeantwoordenVerwijderen