Pagina's

zaterdag 18 februari 2012

essence: nude glam 04 iced latte & essence: special effect 08 night in vegas



Gisteren had ik een post geplaatst dat het nieuwe essence schap alweer stond in Vlaardingen. Ik had een paar lakjes genomen, en vandaag review ik de special effect (flakies) en een lichtroze nude kleur. Ik ben zelf ontzettend tevreden over deze twee lakjes!

essence heeft de french manicure lakjes die ze eerst hadden omgeruild voor nieuwe 'nude glam' lakjes. Uit mijn hoofd bestaat dit uit zes kleuren. Ik vond zelf dit het mooiste nude kleurtje- 04 iced latte. Ook de naam vind ik geweldig! :-) 
Iced latte is waterig, en niet zo stroperig ( wat sommige essence lakjes nog wel eens kunnen zijn ) dus het droogt ook mooi op, en niet streperig. Je hebt wel twee laagjes nodig voor een mooie dekking.

Ik werd helemaal enthousiast over de speical effect topper: 08 night in vegas. Eindelijk zijn de flakies lekker makkelijk te krijgen! Voor diegene die nog niet echt waten wat 'flakie nagellak' is: het is een special effect topcoat, wat ervoor zorgt dat er een soort van sneeuwvlokjes, op je basiskleur nagellak komt. Je hebt één bepaalde kleur, maar ook multikleuren. Het lakje van essence is dus het laatste; het is multi sparkling.
Het is erg moeilijk te omschrijven wat het nou eigenlijk precies doet! Ik vind het effect in ieder geval super: Hieronder op de foto draag ik één laagje flakies.
Ik ben super tevreden over deze lakjes. Ze lakken fijn; en zien er prachtig uit. iced latte kost €1,29 voor 5 ml en night at vegas (flakie) kost €1,79 voor 8 ml.
Ik ga beide zeker vaker dragen.
Over de houdbaarheid van de lakjes kan ik niet veel zeggen: ik heb het gisteravond aangebracht, en nu zit het er nog helemaal op zonder chip.

Wat vinden jullie van deze lakjes?

Liefs,
Mia

16 opmerkingen:

  1. Wauw, wat mooi! Ik heb die ''Nude Glam'' lakjes nog nooit gezien bij onze Kruidvat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klopt, de 'nude glam' lakjes komen ook uit de nieuwe collectie van essence :)

      Verwijderen
  2. Ik ben erg tevreden over Night at Vegas, ik vind hem super! Ik heb vanmiddag ook nog even gekeken, haha nog een keerxD, en ik zag dat ze drie nieuwe magnetics hebben:) en een nieuw vormpje!! Ik heb net gekocht en ga hem straks uitproberen... ben benieuwd:D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik zat ook te twijfelen hoor Sarah, maar dat wilde ik mijn vriend maar niet aandoen.. Die word onderhand soms al een beetje gek van nagellak :p
      Oh wauw, super! Ik ben benieuwd naar de review ervan, als die komt :)?

      Liefs, Mia

      Verwijderen
  3. wauw, wat een super mooi lakjes!
    allebij lakjes die ik graag aan mijn collectie zou toe willen voegen!
    ga binnekort eens even kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh, heel mooi! Ik ben al een tijdje op zoek naar een glitter topcoat! En dat roze is ook echt prachtig.

    x Lana
    PS: Ik volg je nu, zou je me ajb terug willen volgen? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wauw, het ziet er echt fantastisch uit!
    liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. waauw wat een mooie lakjes! vooral de glitter topcoat is echt prachtig! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel mooi! Die glitter topcoat vooral (:
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel mooi! Dat flakie heb ik hier nooit gezien :-(

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dankjewel voor je reactie! Ieder jaargetij heeft natuurlijk wel z'n voor- en nadelen. haha! :P Want over dat knusse in de winter heb je ook gelijk!

    Die kleurtjes zijn prachtig! Ik vind die flakie ook erg leuk en mooi! Ga binnenkort maar eventjes kijken :) Want ik wil daar ook wel eigenaresse van worden (a)

    x

    BeantwoordenVerwijderen