maandag 9 januari 2012

I need you!

Ik heb een paar vraagjes aan jullie. Ik ben al erg lang op zoek naar bepaalde make-up producten en ik kan de goede maar niet vinden. Nu ben ik erg benieuwd of jullie misschien enkele tips hebben voor mij op mijn zoektocht naar een paar super producten :)

Ik ben al een hele lange poos op zoek naar een goede mascara. Van mezelf heb ik blonde/bruine haartjes als wimpers. Een goede zwarte mascara vind ik erg belangrijk! Verder vind ik zelf niks 'mis' met mijn wimpers: ze hoeven niet per sé veel langer of veel meer volume, ik wil gewoon een goede mascara waarvan ik van beide walletjes kan eten.
Heb jij een mascara waar je ontzettend blij mee bent? Ik hoor je tip graag!
Hetzelfde geldt voor een product van MAC. Ik hoor zó ontzettend veel goeds over dit merk, dat ik er graag iets van uit probeer! Maar aangezien het aan de dure kant voor mij als arm studentje is, hoor ik graag wat jij een goed 'beginproduct' van MAC vindt. :)
Ook ben ik erg benieuwd naar jullie favoriete nagellak, ooit! Wat vind je het mooiste kleurtje die je ooit op heb gehad of heb gezien?

Alvast héél erg bedankt voor jullie tips! 

Liefs,
Mia

De foto's komen van weheartit.com
15 opmerkingen:

 1. Ik vind die van Catrice wel erg goed.
  Liefs Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind mac ook te duur
  China Glaze heeft hele mooie en speciale lakjes
  en ook goed betaalbaar

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind Million Lashes Mascara van L'Oreal erg goed, hij separeert je wimpers erg goed en maakt je wimpers langer en voller. Je hebt ook een 'Extra Black' versie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een goed begin product van MAC is oogschaduw. Kost 16 euro en je wordt geweldig goed geholpen in de winkel bij je keuze. Je kan MAC sinds kort ook bestellen op de webshop van de Bijenkorf.

  Voor de mascara zou ik gaan voor Double Extension van L'Oreal. Deze bestaat uit een witte mascara en een zwarte. Je doet eerst de witte op, laat dat even drogen en vervolgens doe je de zwarte op. Dit geeft een mooi effect en je krijgt er echt lange wimpers door.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een leuke blog. En ik zie dat je een opleiding volgt tot doktersassistente. Ik doe zelf de opleiding geneeskunde :) Ik ga je volgen. Verder heb ik weinig tips. Ik gebruik de mascara van bourjois met een eyeliner effect, maar daar ben ik zelf niet echt tevreden over. Ik wil zelf de mascara van maybelinne collosal proberen. Van mac heb ik geen producten, ook een arme student. Ik heb wel de fast dry nagellak druppels van essence en dan is je nagellak binnen een minuut droog. Echt een aanradar, dat maakt het nagellakken voor mij weer leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk :)
  Catrice en China Glaze vind ik erg fijn, en van MAC heb ik alleen oogschaduw, die ik overigens wél heel erg fijn vind! Die mensen bij MAC zijn altijd superbehulpzaam, dus je daar laten adviseren kan ook nooit kwaad :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook graag een product van MAC, die lijken me zo fijn! Ik heb heel veel nagellakjes en ik zou echt niet kunnen kiezen, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben heel erg tevreden over de Yves Rocher mascara, hij is wel 18 euro ofzoiets, maar ik vond hem erg fijn werken. Jammergenoeg is hij nu op, dus nu heb ik er een van Maybelline New York, de blauwe hoewel ik graag de rode wil omdat die écht goed is.
  Liefs!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik nu zelf million lashes van L'Oreal, en ik vind hem echt SUPER GOED! Ik raad hem echt aan iedereen aan, want ik ben er echt tevreden van!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik zelf de Catrice mascara.
  Maar heb ergens een review gelezen van de Action mascara. minder dan 1euro en superfyn!

  doe je al mee met myn give'away? x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dankjewel voor je reactie! Ooh, ja dan verlang je zeker wel weer naar school! Dat is stom he, als je dagen lang moet werken en/of stagelopen dan verlang je weer naar school!
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik weet zeker dat ik niet erg behulpzaam kan zijn bij het aanraden van make-up producten ;) ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Over die vraag van mascara, ik ben altijd heel erg tevreden over de mascara's van maybelline. Collosal, the Falsies of One by One. One by One gebruik ik op dit moment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. beautiful photos! great colors, esp love the first photo!

  http://canvasofculture.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen