vrijdag 27 januari 2012

Catrice: 120 Plum Play With Me.

 Paars is mijn hele leven al mijn lievelingskleur geweest. Niet qua kleding (oké, als klein meisje wel) maar gewoon als kleur. Mijn slaapkamer heeft heel mijn leven lang wel paarse accenten gehad!
Toen ik voor Kerst (alweer een maand geleden!) dit paarse lakje kreeg, vroeg ik me af waarom ik niet eerder een paars lakje gekocht heb. Ik snap het nu nog steeds niet, want wat vind ik paarse nagellak prachtig... Catrice: Plum Play With Me zit in he vaste assortiment van Catrice. Handig! Het komt niet vaak voor dat ik verliefd wordt op een nagellak die niet uit een LE komt.

De nagellak lakt superfijn zoals ik gewend ben van Catrice en droogt super mooi op, zonder vervelende strepen dus. Verder is het een mooie, crème lakje.
Ik moet eerlijk toegeven dat dit niet mijn meest mooie lakwerk is, maar ik had het even snel-snel aangebracht. Uiteindelijk heb ik hier zelfs 3 dagen mee gelopen, zonder topcoat, zonder enige chip. Wauw. Dat vind ik het grote verschil tussen essence en Catrice: essence chipt heel snel bij mij. Catrice juist totaal niet!

Ik ben dus onwijs blij met dit lakje! Ik snap niet dat ik het niet uit mezelf gekocht heb, en ik ben nu ook zeer benieuwd naar andere paarse lakjes.

Wat vinden jullie van paarse nagellak?

Liefs,
Mia

10 opmerkingen:

 1. Had jij niet ooit een paarse lak van YSL?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een superleuke blog heb je, ik ben je meteen gaan volgen!
  Ik vind het kleurtje van de nagellak erg leuk.

  Neem je ook een kijkje op mijn blog?

  myownsupersweetlife.blogspot.com.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supermooi! ik heb lucky in lilac van catrice, ook erg mooi.
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is erg mooi! Catrice heeft altijd van die toffe kleurtjes in hun collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze was me nog niet opgevallen tussen alle lakjes maar wauw! Mooi! Ik denk dat als je paarse lakjes zoekt 'Dirty Berry' van Catrice ook echt iets voor jou is, die is echt prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, geweldig mooi kleurtje! :) Leuke blog heb je! Ik ga je volgen. :)

  x

  BeantwoordenVerwijderen