maandag 16 januari 2012

30 Days Challenge: Part II


Wow wat heb ik het ontzettend druk de laatste tijd! Vrienden, familie, verjaardagen, feestjes, stage en school. Jammer genoeg heb ik dan niet veel tijd om te bloggen, en ik heb het echt gemist de afgelopen dagen.Vandaag is het tijd voor part II van de 30 Days Challenge!Day 6: A song that makes you cry.
Muziek doet veel met me, maar ik moet gewoon nooit huilen bij een nummer. Ik kies ook liever voor blije, lieve, romantische en positieve muziek dan de verdrietige. Als ik toch een nummer aan moet wijzen die me raakt, of iets met me doet is het op dit moment Somebody That I Used To Know - Gotye.


Day 7: Your crush.
Mijn vriendje. Afgelopen donderdag waren we anderhalf jaar samen!!
Day 8: Something you hate about yourself.
Oh dat zijn wel meerdere dingen hoor, hihi! Als ik iets wat ik goed kan veranderen is het wel het stressen. Dit was ook een goed voornemen voor de oplettende lezer :). Ik ben hier nog zeker mee bezig; en ik ga woensdag samen met een vriendin voor het eerst naar Pilates. Ik ben ontzettend benieuwd en heb er maar een hard hoofd in, hihi! Hebben jullie enige ervaring ermee? Want ik zou niet weten wat ik nou eigenlijk ga doen...
Day 9: Your definition of love.
In dat opzicht ben ik heel saai. Het vertrouwen, het houden van, nummer 1, de verliefdheid, het gevoel van 'een veilige haven', alles wat je samen doet, dezelfde humor, het om elkaar geven, in goede en slechte tijden. Kortom: mijn vriendje. Ik ben ontzettend gelukkig en zou niks willen veranderen. Oké, dat is niet waar.. Graag zou ik nog willen samenwonen, maar daar werken we ook aan :)!
Day 10: Your best friend.
In dit opzicht ben ik net zo saai. Het is ook mijn vriendje. Natuurlijk is het anders als een beste vriendin, maar dat maakt niks uit. We hebben dezelfde humor en tsja, het is gewoon goed? hihi.
Een beste vriendin heb ik in mijn opzicht niet. Ik heb veel negatieve ''beste vriendinnen'' meegemaakt die mij vaak genoeg in mijn rug hebben gestoken. A fijn, ik ga jullie niet vervelen met mijn drama hoor. Verder heb ik wel veel goede vrienden en vriendinnen, maar geen 'beste'. Zoals ik in de vorige post vertelde, wonen die jammer genoeg een beetje ver weg. Op mijn school heb ik ook een goede vriendin (waarmee ik dus op Pilates ga) en we zijn super goede studiemaatjes!


En ohjee: Ik kom net terug van de tandarts. Mijn verstandskies moet getrokken worden en nu ben ik behoorlijk bang geworden voor alle horror verhalen die ik gehoord heb, yikes!
Heeft één van jullie ervaring met het verwijderen van een verstandskies?

Liefs,
Mia

Alle foto's komen van www.weheartit.com

4 opmerkingen:

 1. hey ik heb wel grote mensen kiezen laten trekken maar nog geen verstandskiezen. Alleen het prikje kan vervelend zijn, sterkte !
  xxmelanie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha dankjewel voor je lieve/leuke reactie! Lange mensen willen altijd graag iets kleiner zijn, kleinere mensen graag iets langer! Haha. Als het nou gewoon ertussen in zit (:
  xliefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke challenge!

  Doe je al mee met mijn winactie?

  http://myownsupersweetlife.blogspot.com/2012/01/winactie-nailartpennen.html

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen