zondag 1 januari 2012

2012: Mijn Oud& Nieuw, goede voornemens + nieuwe lay-out.


Een gelukkig nieuwjaar iedereen en de beste wensen voor 2012! Hopelijk hebben jullie het leuk gehad tijdens de jaarwisseling! Mijn jaarwisseling was... apart, maar zeker gezellig. Ik ben al Monopoly spelend het nieuwe jaar ingegaan.
Dat vereist wel enige uitleg denk ik.. We waren in totaal met z'n 6en, terwijl onze vriendengroep normaal uit 8 personen bestaat. Een vriendin en haar vriend zaten alleen dit keer op een heerlijke cruise, en lagen tijdens Oud& Nieuw heerlijk ergens bij Portugal...
De rest zat lekker in -het ook niet al te koude- Nederland. We besloten Monopoly te spelen (waarom weet ik ook nog steeds niet) en begonnen rond 11 uur. Ik vroeg rond 23:55 of ik de televisie aan mocht zetten zodat we het aftellen zouden horen. Toen heel Nederland aan het aftellen was, hadden de andere 5 een discussie over het Monopoly geld, zaten te onderhandelen, huizen te bouwen... Je snapt het wel. Ze hoorden me dus niet toen ik riep dat ze aan het aftellen waren, en dat het volgens mij al 2012 was... Dus ongeveer om 00:01 had de rest het pas door toen ik mijn stem een beetje ging verheffen.. hihi!
Al met al was het ontzettend gezellig en hebben we enorm kunnen lachen erom. Hopelijk hebben jullie het ook gezellig gehad :)

Maar ik heb ook 'serieus' nieuws!
... Een nieuwe layout! Ik vond mijn vorige lay-out een beetje te druk, dus besloot ik hem maar te veranderen. Nu is 'ie alleen nog steeds druk, maar... dat maakt niks uit, toch? Over mijn header ben ik nog steeds niet helemaal tevreden. Dus zullen jullie binnenkort het nog wel eens zien veranderen.
 ->... Mijn goede voornemens.
Ik heb een paar goede voornemens voor in 2012. Ik ben er nooit zo serieus mee; maar denk er wel altijd even over na. Ik ben ontzettend tevreden met mijn leven hoe het nu gaat, maar natuurlijk kunnen dingen geperfectioneerd worden.

1. Gezonder eten en doen. 
Vooral in het weekend eet ik behoorlijk ongezond en ik houd gewoon van Coca Cola. Ik hoef niet af te vallen van mezelf, als ik maar gewoon wat gezonder doe. Dat houdt ook in; trap pakken in plaats van roltrap!

2. Beter mijn best doen voor school. 
Ik doe altijd braafjes mijn huiswerk en leer altijd voor toetsen, maar soms doe ik dit voor mijn gevoel gewoon te weinig! Nu ik op het MBO zit en de opleiding doe die ik écht wil, moet ik van mezelf gewoon zoveel mogelijk mijn best doen.

3. Minder stressen.
Oh nee, de trein vertrekt over 15 minuten en ik sta mijn laarzen nog aan te trekken! Daar kan ik zo gestressed van raken terwijl het helemaal niet nodig is. Ik kom overal altijd al te vroeg, dus is het echt niet erg als ik een keer gewoon normaal op tijd kom, toch? Hier wil ik echt aan werken, want hier maak ik het mezelf alleen maar moeilijk mee.

4. Leren om op hakken te lopen.
Ja. Best erg hé. Ik kan absoluut niet op hakken lopen. Ja, een hak van 2 mm bijvoorbeel bij een standaard laars... Maar meer ook niet. Ik heb wel hakken liggen, voor een feest ofzoiets. Vraag me ook niet hoe ik daar op loop....
Anyway, ik wil dus gaan leren om op hakken te lopen! Dat vind ik altijd net wat vrouwelijker staan, en mooier. Nee, ik verwacht niet dat ik meteen op naaldhakken van 13 cm kan lopen. Gewoon een klein hakje moet voldoende zijn. :)
Alle foto's komen van weheartit.com
Als jullie tips hebben, voor een header, of om te leren op hakken te lopen, of iets anders, die tips zijn natuurlijk altijd welkom!

Hoe was jullie jaarwisseling, en doen jullie aan goede voornemens :)?

Liefs,
Mia


13 opmerkingen:

 1. 2 herken ik echt! Ik heb precies hetzelfde. 4 moet ik ook doen, hakken zien er zo leuk uit. En tja, 3 en 1 passen ook bij mijn lijst ;D haha.
  Succes met het volhouden met je voornemens, en je layout is echt heel mooi, vooral de achtergrond! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je layout is echt heel leuk geowrden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke voornemens :D

  With love, Cindy
  www.yourstrulycindy.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuke nieuwe layout!
  Gelukkig nieuwjaar nog ;)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke voornemens nu maar hopen dat het je gaaat lukken :) Nog een gelukkig nieuwjaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een goede voornemens succes ermee! ik moet ook minder gaan stressen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh dat van die hakken vind ik een goede, moet ik ook doen ! haha :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je nieuwe header & lay-out super mooi! :D:D
  Gelukkig nieuwjaar! Je hebt goede voornemens. Ik probeer dat ook elk jaar (gezond eten/goed mijn best doen voor school) maar het mislukt toch, vooral dat gezonde eten, dus ik heb het maar opgegeven. Het gaat toch wel redelijk goed. :D Ik ga gewoon plezier maken met vriendinnen! Succes met je op hakken-lopen-voornemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat heb je een ontzettend leuke blog !
  ik volg je nu want je blog is echt super leuk, ik hoop dat je me terug volgt en me blog natuurlijk vaker gaat bekijken !
  ik ben benieuwd.

  Liefs, Berrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, je layout is veranderd. Ik vind 'm echt heel mooi! Love all the pictures.

  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. goede voornemens, nu je er nog aan houden! leuke lay-out hoor ♥

  BeantwoordenVerwijderen